вторник, 7. февруари 2023. Вести денес: 0
АКТУЕЛНО

Најнов биланс: Во земјотресите во Турција и Сирија загинале повеќе од 3.000 луѓе, најмалку 15.500 повредени

home Скопје

Делови од повеќе скопски општини утре без струја

Делови од повеќе скопски општини утре без струја

Од „ЕВН Македонија“ АД известуваат дека за ден 13.08.2020 год. (четврок) се планирани технички зафати во електро-системот на Град Скопје и без електрична енергија ќе останат.

• во периодот од 09:30 до 14:30 корисниците од ул. Христо Чернопеев со броевите: 1А, 1Б, 2, 2А, 3, 3А, 5А 5Б, 7А,7Б, 9, 9А, 13, 13А, 10А, 10Б, 6, 4, 4А, 8А, 8Б, 12, 14, и 16. (Општина Кисела Вода)

• во периодот од 08:00 до 15:00 часот корисниците од ул. Питу Гули. (Општина Центар)

• во периодот од 09:00 до 12:00 часот корисниците од ул. Даскал Камче бр. 1А влез 5. (Општина Карпош)

• во периодот од 09:00 до 11:00 часот корисниците од ул. Охридка со броевите: 17, 15, 13, 11, 9, 44, 24, 22, 20, 18, 16, 14, 12, 10, 8 и 4. (Општина Центар)

• во периодот од 08:00 до 09:00 часот корисниците од ул. Лазар Поп Трајков со броевите 5 и 7, Ветеринарниот Факултет и Ветеринарната Болница. (Општина Гази Баба)

• во периодот од 07:30 до 17:00 часот корисниците од болницата Мајчин Дом, црквата Св. Стефан, и крстосницата од булеварите Јане Сандански и АСНОМ. (Општина Аеродром)