среда, 28. јули 2021. Вести денес: 176
home Скопје

Делови од повеќе скопски општини утре без струја

Делови од повеќе скопски општини утре без струја

Од „ЕВН Македонија“ известуваат дека утре (среда), се планирани следните технички зафати во електро-системот во градот Скопје.

-во периодот од 08:00 – 14:00 часот без електрична енргија ќе останат корисниците на дуќаните и куќите пред и по надвозникот ул.Вамбел. (општина Г.Баба).

-во периодот од 09:00 – 11:30 часот без електрична енергија ќе останат корисниците од ул.Наум Чакаларов (објектите во околината на бр.48),ул.Мечкин Камен (објектот во околина на бр.45) . (општина Г.Баба).

-во периодот од 13:30 – 14:30 часот без електрична енергија ќе останат корисниците од ул.Социјалистичка Зора (објекти од бр. 1 до бр.20),ул.Струмјани (објекти од бр.1 до бр.20), ул.Христо Батанџиев (објекти од бр.1 до бр.61), ул.Мис Стон (објекти од бр.1 до бр.30) . (општина Ѓ.Петров).

-во периодот од 09:00 – 11:30 часот без електрична енергија ќе останат корисниците од ул.Козле (објекти од бр. 1 до бр.50 и околината на овие објекти). (општина Ѓ.Петров).

-во периодот од 09:00 – 11:30 часот без електрична енергија ќе останат корисниците од ул.Теодосије Синаитски (објекти од бр. 1 до бр.20), ул.Жданец (од бр.1 до бр.20), ул.Нерешка (од бр.1 до бр.20). (општина Карпош).

Коронавирус