недела, 18. април 2021. Вести денес: 12
home Скопје

Делови од повеќе скопски општини утре без струја

Делови од повеќе скопски општини утре без струја

Од ЕВН Македонија АД добиено известуваат дека утре (четврток) поради закажани технички зафати без електрична енергија ќе останат делови од повеќе скопски општини.

– во време од 12,30 – 15,30 часот ул. Ресенска (о. Чаир);

– во време од 08,30 – 10,30 часот дел од ул. Мишко Михајловски и околните улички (о. Кисела Вода);

– Во време од 09,00 – 14,0,00 часот дел од улиците Ибе Паликуќа, Кичевска и Зејнел Ајдини (о. Ѓорче Петров);

– Во време од 10,30 – 13,00 часот дел од улицит е Ѓорѓи Димитров и Локов (о. Кисела Вода);

– во време од 09,00 – 10,30 часот ул. Христо Смирненски бр. 46 (о. Центар);

– во време од 09,00 – 14,00 часот ул. Александар Македонски и околината позади бензинската пумпа; ул. Црногорска бр. 49 и 51; ул. Црногорска 2 од бр. 2 – 72; ул. Црногорска 14 од бр. 2 – 14; ул. Андреа Зограф; дел од ул. Смилевска и дел од ул. Борис Сарафов – во близина на бензинската пумпа (о. Ѓорче Петров).

Коронавирус