сабота, 27. ноември 2021. Вести денес: 100
home Скопје

Делови од повеќе скопски општини утре без струја

Делови од повеќе скопски општини утре без струја

ЕВН Македонија информира дека за утре, среда, се планира повеќе зафати во дистрибутивната мрежа порад што без струја ќе останат делови од Скопје.

– 10:50-15:00 дел од Лисиче, ЈУРУМЛЕРИ: Графохартија, Пумпа Водовод Јурумлери, ВИП кај Вардар Јурумлери

-09:00-11:00 дел од ул.Бриселска, Стокхолмска и Копенхагенска

-08:30-15:00  улица Виа Игнатија бр.19 и околните (оп.Ѓорче Петров)

-08:30-16:00 ул Тодор Чангов, главната улица и дел од подулиците кај главната раскрсница (оп.Аеродром)

Коронавирус