среда, 24. февруари 2021. Вести денес: 162
home Скопје

Делови од повеќе скопски општини денеска без струја

Делови од повеќе скопски општини денеска без струја

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија ќе останат денеска ќе бидат делови од неколку скопски општини.

• од 08:30 до 15:00 часот, корисниците од дел од ул. Тодор Чангов и дел од ул. Богомилски поход, ( кај поранешна фирма – Рио Кафе ). ( Општина Аеродром )

• од 09:00 до 11:00 часот, корисниците од ул. Анкарска згради бр. 21, 23, 33 и објектот на Маркет Рептил. (Општина Карпош )

• од 09:00 до 14:00 часот, корисниците од дел од ул. Волче Наумчевски и ул. Пекљане. ( Општина Ѓорче Петров )

• од 09:30 до 11:00 часот, корисниците од ул.6 во с. Љубанци. ( Општина Бутел )

• од 10:00 до 11:00 часот, корисниците од дел од ул. Христо Татарчев, подулица бр. 24. ( Општина Кисела Вода )

• од 12:00 до 14:00 часот, корисниците од ул. Црногорска од бр. 1 до бр. 31, ул.Анастас Коцарев од бр. 8 до бр. 20 и ул.Беаз Куле од бр. 2 до бр. 24. ( Општина Ѓорче Петров )

Коронавирус