недела, 24. октомври 2021. Вести денес: 81
Во живо

Мини митинг на ВМРО-ДПМНЕ во Вевчани

home Скопје

Делови од општините Сарај, Студеничани и Чучер Сандево во вторник без струја

Делови од општините Сарај, Студеничани и Чучер Сандево во вторник без струја

Од „ЕВН Македонија“ АД е добиено известување дека, на ден 13.11.2018 година (вторник), заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија ќе останат:

-во време од 08,30 – 15,30 часот потошувачите од слата кои гравитираат кон планината Китка и тоа: Алдинци, Драчевица, Цветово, Мала Река, Долно и Горно Количани, Пагаруша, Вртекица, Рамни Габер, Црвена Вода и Палиград, како и Прслап Китка и планинарски дом Караџица па се до Солнуска Глава (о. Студеничани);

-од 09,00 – 15,00 часот с. Батинци – улиците 4, 6 и 7 (о. Студеничани);

-од 09,30 – 14,30 часот дел од с. Бродец – кај викендичките (о. Чучер Сандево) и дел
од селата Семиниште и Чајлане (о. Сарај) и

-од 10,00 – 13,00 часот потрошувачите од селата Ласкарци, Раовиќ и Паничари и дел
од с. Буковиќ (о. Сарај).

Локални избори 2021