сабота, 1. октомври 2022. Вести денес: 67
home Скопје

Делови од општините Сарај, Кисела Вода и Гази Баба утре без струја

Делови од општините Сарај, Кисела Вода и Гази Баба утре без струја

Според информациите од „ЕВН Македонија“ АД утре, (среда) се планирани технички зафати во електро-системот во Град Скопје, односно во неколку скопски општини.

• во периодот од 09:00 до 15:00 часот корисниците од с. Рашче, Копаница, Бојане и дел од с. Кондово.(Општина Сарај)

• во периодот од 08:30 до 15:00 часот корисниците од ул. Сава Ковачевиќ подулица бр. 14.(Општина Кисела Вода)

• во периодот од 09:00 до 11:00 часот корисниците од ул. Коце Металец од број 8 до број 14. (Општина Гази Баба)

Коронавирус