сабота, 27. ноември 2021. Вести денес: 131
home Скопје

Делови од општините Карпош, Бутел и Сопиште утре без струја

Делови од општините Карпош, Бутел и Сопиште утре без струја

Од ЕВН Македонија АД известуваат дека на ден 16.11.2020 година ( понеделник) без електрична енергија ќе останат:

-во периодот од 09:30-14:30 часот без електрична енергија ќе останат корисниците на дел од ул.Његошева и ул.Софиска. (општина Карпош)

-во периодот од 07:00-09:00 часот без електрична енергија ќе останат корисниците на дел од ул.Качанилки Пат, Компании Југо Импекс, Зорлу Алумин, Академи Тејпс ДОО, Максима Сузуки Волво Сервис. (општина Бутел)

-во периодот од 12:00-14:00 часот без електрична енергија ќе останат корисниците од ул.Никола Русински згр.3а и 3б, како и кафе барот Флуид. (општина Карпош)

-во периодот од 09:00-14:00 часот без електрична енергија ќе останат корисниците од с.Држилово (општина Сопиште)

-во периодот од 09:00-11:00 часот без електрична енергија ќе останат корисниците од ул.Карпошово Востание згр.4, ул.Роберт Кох згр.1, ул.Драгиша Мишовиќ згр.5 и згр.7. . (општина Карпош)

Коронавирус