сабота, 26. септември 2020. Вести денес: 0
home Скопје

Делови од општините Ѓорче Петров, Карпош и Аеродром утре без струја

Делови од општините Ѓорче Петров, Карпош и Аеродром утре без струја

Од „ЕВН Македонија“ АД е добиено известување дека заради  технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија ќе останат:

на ден 26.12.2019 година (четврток):

-од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од  дел од с. Волково, поточно улиците:  21, 23, 79, 81 и ул. 100 во општина Ѓорче Петров.

-од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од ул. „Миле Поп Јорданов“ бр. 5а и бр. 40 и ул. „Јуриј Гагарин“ бр. 25 и бр. 43 во општина Карпош.

-од 13:00 до 14:30 часот, корисниците од  дел од с. Долно Лисиче во општина Аеродром.

Коронавирус