понеделник, 12. септември 2022. Вести денес: 160
home Скопје

Делови од општините Чаир, Аеродром и Центар утре без струја

Делови од општините Чаир, Аеродром и Центар утре без струја

Од ЕВН Македонија АД известуваат дека на ден 24.02.2021 година (среда) се планирани следните технички зафати во електроенергетскиот систем во Градот Скопје:

-во периодот од 09:00-12:00 часот корисниците на дел од ул.Марко Орешковиќ 2 , дел од ул.Мариовска. (општина Центар);

дел од Бул.Македонско Косовска Бригада(објектите околу Арена петрол), дел од ул.Стојко Ивановски, дел од ул.Лазар Личеноски, ул.Пере Тошев (објектите околу Арена Петрол), ул.Максут Садик, ул.Прохор Пчински, дел од ул.Славеј Планина, ул.380 (објектите околу Арена петрол) (општина Чаир)

-во периодот од 10:00-11:30 часот корисниците на дел од ул.1 во с.Д.Лисиче. (општина Аеродром)
-во периодот од 11:00-16:00 часот корисниците од ул.Илија Димовски Гоче бр.5, 7 и 9. (општина Аеродром)

Коронавирус