недела, 29. ноември 2020. Вести денес: 30
home Скопје

Делови од општините Центар, Ѓорче и Бутел утре без струја

Делови од општините Центар, Ѓорче и Бутел утре без струја

Од ЕВН Македонија АД известува дека утре (среда) без електрична енергија ќе останат делови од општините Ѓорче Петров, Центар и Бутел.

– од 09:00 – 14:00 часот корисниците од ул.Андреа Зограф; ул.Црногорска бр.14 (од бр.2-14); ул.Црногорска (од бр.2-72); ул.Црногорска бр.49 и 51 и околината; ул.Александар македонски позади бензинската пумпа и околината; дел од ул.Смилевска, дел од ул.Борис Сарафов(во близина на бензинскат пумпа и околината); (општина Ѓ.Петров);

-од 08:55 – 15:30 часот корисниците од с.Љуботен(кои се наоѓаат помеѓу селатаЉуботен и Љубанци) (општина Бутел);

-од 11:30 – 15:30 часот на корисниците на дел од ул.Стив Наумов. (општина Центар)

Коронавирус