вторник, 1. декември 2020. Вести денес: 199
home Скопје

Делови од општините Аеродром, Бутел и Карпош утре без струја

Делови од општините Аеродром, Бутел и Карпош утре без струја

Од ЕВН Македонија АД добиено е известување дека утре (петок) без електрична енергија ќе останат делови од неколку скопски општини.

– во периодот од 08.30 до 15.00 часот, корисниците од ул. Ѓорѓи Капчев – подулица 2 спроти парк Бановина. ( општина Аеродром )

– во периодот од 09.00 до 12.00 часот, корисниците од улиците Бел Камен и Радишански Пат. ( општина Бутел )

– во периодот од 09.00 до 14.00 часот, корисниците од ул. Букурешка од бр.14 до бр.129. ( општина Карпош )

Коронавирус