недела, 28. ноември 2021. Вести денес: 120
home Скопје

Делови од неколку скопски општини утре без струја

Делови од неколку скопски општини утре без струја

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, утре (четврток) без електрична енергија ќе останат делови од неколку скопски општини.

• Од 09.00 до 15,00 часот, корисниците од дел од ул.Црниче, ул.Кратовска (опш. Центар)

• од 12.30 до 14.30 часот, корисниците од ул.Кичевска -зграда 11, и зграда 4, дел од ул. Цветан Михајловски, дел од ул. Воин Драшковиќ (опш. Ѓорче Петров)

• од 09.00 до 12.00 часот, корисниците од ул.Тодор Циповски од бр.1 до бр.35, ул. Мавровска од бр. 1 до бр. 25, ул. Манчу Матак од бр. 1 до бр. 32, ул. Панко Брашнаров од бр. 1 до бр. 21, ул. Виа Егнатија бр. 8-А, како и дел од корисниците на ул. 24, ул. 56, ул. 60, ул. Вуцидол во Волково, и објектите во близина на автобуска станица „Последна 22-ка“ .(опш. Ѓорче Петров)

• од 09.00 до 13.00 часот корисниците од ул.Тодор Чангов подулички 17, 19, 21, (опш. Аеродром) и корисниците од ул. Дренак (опш. Кисела Вода)

Коронавирус