вторник, 3. август 2021. Вести денес: 174
home Скопје

Делови од неколку скопски општини утре без струја

Делови од неколку скопски општини утре без струја

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, утре (22.07.) без електрична енергија ќе останат следните корисници:

• од 04:00 до 05:30 часот, корисниците од: нас. Шуто Оризари, ( Општина Шуто Оризари ), нас. Топаана, нас. Чаир и нас. Топаанско Поле, ( ОпштинаЧаир ) како и нас. Скопје-Север, Бутел 1, Бутел 2, Расадник, нас.Кучевишка Бара, нас. Визбегово и Индустриска зона – Визбегово. ( Општина Бутел )
• од 07:45 до 09:15 часот, корисниците од ул. Петар Манџуков од бр. 50 до бр. 280. ( Општина Бутел )
• од 08:00 до 15:00 часот, корисниците од дел од ул. Хусеин Бајрам и ул. 165 во нас. Крњево. ( Општина Центар )
• од 08:10 до 14:30 часот, корисниците од селата: Паничари, Ласкарци, Буковиќ и Раовиќ. ( Општина Сарај )

Коронавирус