вторник, 29. ноември 2022. Вести денес: 88
home Скопје

Делови од неколку скопски општини утре без струја

Делови од неколку скопски општини утре без струја

Од ЕВН Македонија АД известуваат дека на ден 30.06.2021 година ( среда ), без електрична енергија ќе останат:

• во периодот од 09:00 до 14:00 часот, корисниците на дел од село Грачани, Караула Чашка. ( општина Ѓорче Петров);
• во периодот од 08:00 до 15:00 часот, корисниците на ул.163, нас.Крњево, ул.164, нас.Крњево, ул.165, нас.Крњево.( општина Центар);
• во периодот од 09:00 до 15:00 часот, корисниците на дел од село Побожје ( горниот дел од селото, према пат за село Бродец).( општина Чучер Сандево );
• во периодот од 09:00 до 12:00 часот, корисниците на дел с.Моране делот околу школото .( општина Студеничани );

Коронавирус