недела, 20. септември 2020. Вести денес: 72
home Скопје

Делови од неколку скопски општини утре без струја

Делови од неколку скопски општини утре без струја

Од „ЕВН Македонија“ АД известуваат дека за ден 05.08.2020 год. (среда) се планирани технички зафати во електро-системот на Град Скопје и без електрична енергија ќе останат.

• во периодот од 08:30 до 13:30 часот корисниците од ул. Тодор Чангов – подуличките од 40 нагоре. (Општина Аеродром)

• во периодот од 08:30 до 16:00 часот корисниците од дел од с. Нова Брезница под чешмата. (Општина Сопиште)

• во периодот од 09:00 до 14:00 часот корисниците од дел од с. Орман. (Општина Ѓорче Петров)

• во периодот од 09:00 до 12:00 часот корисниците од дел од с. Бразда ул. 1 бр. 23. (Општина Чучер-Сандево)

Коронавирус