понеделник, 6. јули 2020. Вести денес: 281
МЕГА БОМБА

Нова аудио бомба: Се гледам со Вице, дадоа зелено светло да му се зaпaли колата, Трајче Заев даде црвен картон да не работи ништо

home Скопје

Делови од неколку скопски општини утре без струја

Делови од неколку скопски општини утре без струја

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, на ден 03.06.2020 година ( среда ), без електрична енергија ќе останат:

• Од 09.00 до 13.00 часот, корисниците од село Бразда – објект на стопански објект ,, Фабер,, во село Бразда (опш. Чучер Сандево), како и корисниците од ул. 101 Волково кај железничката станица (опш. Ѓорче Петров).

• од 09.00 до 15.00 часот, корисниците од с.Бардовци, дел од ул.10 и ул.19 (опш. Карпош),

• од 11.00 до 13.30 часот, корисниците од ул.Ѓорче Петров на излез од Скопје кон Тетовo(опш. Ѓорче Петров)

Парламентарни избори 2020