понеделник, 1. јуни 2020. Вести денес: 4
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Скопје

Делови од неколку скопски општини денес без струја

Делови од неколку скопски општини денес без струја

Од „ЕВН Македонија“ известуваат дека заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија ќе останат делови од неколку скопски општини.

• од 08:00 до 16:00 часот, корисниците од с. Нова Бразница. (Општина Сопиште )

• од 08:30 до 15:00 часот, корисниците од дел од ул. Виа Игнација, дел од ул. Ѓуро Салај и дел од ул. Мице Козар. ( Општина Ѓорче Петров )

• од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од ул. Христофер Жефаровиќ и дел од ул. Томас Минцер. ( Општина Гази Баба )

• од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од дел од ул. Лазар Димитров , и дел од ул. Ефтим Спростанов. ( Општина Кисела Вода )

Коронавирус