четврток, 23. јуни 2022. Вести денес: 187
home Скопје

Делови од неколку општини утре без струја

Делови од неколку општини утре без струја

Од ЕВН Македонија АД известуваат дека на ден 19.05.2022 година ( четврток ) без електрична енергија ќе останат:

– во периодот од 08.30 до 12.30 часот, корисниците од ул. Лазар Поп Трајков бр.24, 25, 27 и околните стамбени објекти. ( општина Гази Баба )

– во периодот од 09.00 до 15.00 часот, корисниците на викендиците во село Побожје. ( општина Чучер Сандево )

– во периодот од 10.00 до 13.00 часот, дел од корисниците лоцирани кај Четири Воденички. ( општина Чучер Сандево )

– во период од 10.00 до 14.00 часот, корисниците од ул. Христо Татарчев – подулица бр.22. ( општина Кисела Вода )

– во периодот од 10.00 до 15.00 часот, корисниците лоцирани после општината по главниот пат кон Соње. ( општина Сопиште )

Коронавирус