вторник, 27. октомври 2020. Вести денес: 0
home Скопје

Делови од Кисела Вода викендов без струја, во понеделник делови од Орешани и Ѓорче Петров

Делови од Кисела Вода викендов без струја, во понеделник делови од Орешани и Ѓорче Петров

Безнапонска состојба за деновите 22.08, 23.08 и 24.08.2020 година ( сабота, недела и понеделник )

на ден 22.08.2020 год.( сабота ), без електрична енергија ќе останат:
-во време од 08.00 до 17.00 часот, корисниците од – повремени прекини во делот на индустриска зона Пинтија, од семафорите во населба Пинтија до влез на Драчево. (опш. Кисела Вода)

на ден 23.08.2020 год. (недела)
-од 08.00 до 17.00 корисниците од Повремени прекини во делот на индустриска зона Пинтија, од семафорите во населба Пинтија до влез на Драчево. (опш. Кисела Вода)

на ден 24.08.2020 год. (понеделник)
-од 08.30 до 15.00 часот, корисниците од Викенд населба Орешани, ( опш. Зелениково ),
-од 11.00 до 14.00 часот, корисниците од ул. Шар Планина од бр. 1 до бр. 30, ул. Пекљане од бр. 1 до бр. 30, ул. Бертранд Расел од бр. 1 до бр. 30 ( опш. Ѓорче Петров )

Коронавирус