четврток, 1. јуни 2023. Вести денес: 52
Во живо

Мицкоски во општина Конче во рамките на активноста „Ова е Македонија за сите“

home Скопје

Делови од Кисела Вода и Ѓорче Петров утре без струја

Делови од Кисела Вода и Ѓорче Петров утре без струја

Дел од корисниците од улицата „Рилски конгрес“ во општина Кисела Вода утре од 10 до 12 часот ќе бидат без електрична енергија.

Во периодот од 9:30 до 14:30 часот без струја ќе бидат корисниците од улицата „Исаија Маџовски“ од бр. 1 до бр. 29 во општина Ѓорче Петров.

Прекините се поради закажани технички зафати во дистрибутивната електромрежа.