четврток, 2. јули 2020. Вести денес: 134
Во живо

Прес-конференција на Христијан Мицкоски

home Скопје

Делови од Кисела Вода и Центар утре без вода

Делови од Кисела Вода и Центар утре без вода

Од ЈП Водовод и канализација – Скопје известуваат дека на ден 26.12.2019 година, четврток, поради отстранување дефект  на водоводна мрежа со пречник од од ф -100 мм на бул. „Борис Трајковски“, од  09:00 часот  до завршување на интервенцијата, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од бул. „Борис Трајковски“ (од крак 2 до крак 10) и Фабриката за цемент – Усје во општина Кисела Вода.

Поради отстранување дефект  на водоводна мрежа со пречник од ф-80 мм на ул. „Антоние Грубишиќ“ (кај кружниот тек), од  09:00 часот  до завршување на интервенцијата, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од дел од истата улица односно потегот од ул. „Наум Наумовски Борче“ до  ул. „Аминта Трети“ во општина Центар.

 

Парламентарни избори 2020