петок, 28. јануари 2022. Вести денес: 36
home Скопје

Делови од Кисела Вода, Гази Баба и Аеродром утре без струја

Делови од Кисела Вода, Гази Баба и Аеродром утре без струја

Од „ЕВН Македонија“ АД е добиено известување дека на ден 05.11.2019 година (вторник) се планирани неколку технички зафати во електро-системот во Град Скопје.

Без електрична енергија ќе останат делови од неколку скопски општини.

  • во периодот од 09:00 до 11:00 часот, корисниците од ул. Сава Ковачевиќ 14 бр.135 . (Општина Кисела Вода)
  • во периодот од 12:00 до 15:00 часот, корисниците од дел од ул. Саса бр. 4, 8 и 10. (Општина Кисела Вода)
  • во периодот од 08:30 до 12:00 часот, корисниците од ул. Коце Металец кула бр. 2 и кула бр. 4. (Општина Гази Баба)
  • во периодот од 08:30 до 16:00 часот, корисниците од ул Тодор Чангов, делот од главната улица после ресторан ЕДЕРА. (Општина Aеродром)

Коронавирус