недела, 2. октомври 2022. Вести денес: 0
home Скопје

Делови од Карпош, Сарај и Ѓорче Петров денеска без струја

Делови од Карпош, Сарај и Ѓорче Петров денеска без струја

Од ЕВН Македонија АД известуваат дека на ден 19.04.2021 година (понеделник), се планирани следните технички зафати во електроенергетскиот систем во Градот Скопје и без електрична енергија ќе останат:

-од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од ул.Панче Пешев. (општина Карпош);
-од 09:45 до 14:00 часот, корисниците на дел од с.Семениште и с.Чајлане (општина Сарај).
-од 09:30 до 14:30 часот, корисниците на дел од ул.Ѓорче Петров згр.бр.48 и згр.бр.50, зградата на мебел Кристина ,поранешен објект на АРМ . (општина Ѓ.Петров)

Коронавирус