вторник, 18. јануари 2022. Вести денес: 72
home Скопје

Делови од Карпош, Кисела Вода и Сарај утре ќе останат без струја

Делови од Карпош, Кисела Вода и Сарај утре ќе останат без струја

Од ЕВН Македонија АД известуваат дека на ден 02.12.2021 година (четврток ), без електрична енергија ќе останат:

-од 09:45-14:00 часот  објектот на Асиба, Архив на РМ и околните  објекти. (општина Карпош)

-од 09:35-13:30 часот дел од објектите во Градскиот парк (општина Карпош)

-од  09:30-11:30 часот корисниците од ул.Герника 6,Герника 8 и Герника 10. (општина К.Вода)

-од 10:00-14:00 часот корисниците на дел од  с.Ласкарци. (Општина Сарај)

-од 08:30-11:30 часот корисниците на дел од ул.Франц Харкорт Манинг, дел од ул. 14-ти Декември, ОУ Круме Кепески, дел од ул.Георги Димитров (кај Тенекс). (општина К.Вода)

Коронавирус