понеделник, 3. октомври 2022. Вести денес: 163
home Скопје

Делови од Карпош, Кисела Вода, Центар и Аеродром утре без струја

Делови од Карпош, Кисела Вода, Центар и Аеродром утре без струја

Од ЕВН Македонија АД,  известуваат дека на ден 22.12.2017 година ( петок ) без електрична енергија ќе останат:

– во периодот од 08.00 до 10.00 часот, дел од корисниците од ул.1687 во село Бардовци. (општина Карпош)

– во периодот од 08.30 до 14.00 часот, корисниците од бул. Христо Татарчев, како и корисниците лоцирани помеѓу Дизајн Фантази и новиот кружен тек. (општина Кисела Вода)

– во периодот од 09.00 до 10.30 часот, корисниците од улиците 368 и Невена Ѓеоргиева Дуња. (општина Кисела Вода)

– во периодот од 09.00 до 12.00 часот, дел од корисниците од ул. Дамаска. (општина Карпош)

– во периодот од 11.00 до 12.30 часот, корисниците од ул. Благој Деспотовски Шовељ. (општина Центар)

– во периодот од 11.00 до 13.00 часот, корисниците од ул. Прашка бр.54, 56 и 58. (општина Карпош)

– во периодот од 10.00 до 12.00 часот, корисниците од ул. Ѓуро Ѓоновиќ бр.113 и нивната околина. (општина Аеродром)

Коронавирус