вторник, 20. април 2021. Вести денес: 0
home Скопје

Делови од Карпош и Сопиште утре без струја

Делови од Карпош и Сопиште утре без струја

На ден 06.02.2019 година заради  технички зафати во дистрибутивната електро мрежа,  без електрична енергија ќе останат:

-во време 09:00 – 13:00 часот дел од ул. Атинска – околу бр. 25 (о. Карпош) и

-во време од 09:30 – 11:30 часот с. Јаболце – викенд населба Јаболце (о. Сопиште).

 

Коронавирус