недела, 25. јули 2021. Вести денес: 0
home Скопје

Делови од Карпош и Сарај во понеделник без струја

Делови од Карпош и Сарај во понеделник без струја

Од „ЕВН Македонија“ АД известуваат дека на 13.07.2020 година (понеделник), планирани се следните технички зафати во електро-системот во градот Скопје.

-во периодот од 09:00-12:00 часот без електрична енргија ќе останат корисниците од ул.Милан Марковиќ од бр.21 до бр.27. (општина Карпош)

-во периодот од 08:00-14:00 часот без електрична енргија ќе останат корисниците од с.Сарај и с.Крушопек. (општина Сарај)

Коронавирус