петок, 21. јануари 2022. Вести денес: 112
home Скопје

Делови од Карпош и Сарај утре без струја

Делови од Карпош и Сарај утре без струја

Поради закажани технички зафати без електрична енергија утре ќе останат делови од општините Сарај и Карпош.

-од 09,00 – 11,30 часот корисниците од бул. Партизански Одреди зграда бр. 149 со локалите во неа (о. Карпош);

-од 12.30 – 15.00 часот корисниците од ул. Борис Бојаџиски од бр. 13 – 42; ул. Николај Островски од бр. 40 – 50; Moцартова од бр. 33 – 54 и ул. Арсо Мицков од бр. 3 – 41 (о. Карпош) и

-од 09,00 – 14,00 часотс. Сарај – ул. 4 (пат за с. Љубин) (о. Сарај).

Коронавирус