вторник, 29. ноември 2022. Вести денес: 46
home Скопје

Делови од Карпош и Кисела Вода утре без вода

Делови од Карпош и Кисела Вода утре без вода

Од ЈП Водовод и Канализација добивме известување дека на ден 30.12.2020година (среда) поради изведување на водоводен приклучок на цевка со пречник од ф-80мм на ул.Јуриј Гагарин бр.52, прекин во водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од ул.Козле, Јуриј Гагарин, Кораб, Струшка и Мокра. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:00 часот до завршување со активностите. ( општина Карпош );

Исто така на ден 30.12.2020година (среда) поради изведување на водоводен приклучок со пречник на цевка од ф-200мм на ул.Саса бр.18/154, прекин во водоснабдување ќе имаат дел од корисниците на населбата Пинтија. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:00 часот до завршување со активностите. ( општина Кисела Вода )

Коронавирус