вторник, 22. септември 2020. Вести денес: 0
home Скопје

Делови од Карпош и Центар утре без струја

Делови од Карпош и Центар утре без струја

Од „ЕВН Македонија“ АД е добиено известување дека на ден 02.04.2020 год. (четврток) се планирани следните технички зафати во електро-системот на Град Скопје и без електрична енергија ќе останат:

• во периодот од 09:00 до 14:00 часот корисниците од дел од Градски Парк. (Општина Карпош)

• во периодот од 12:30 до 16:00 часот корисниците од улицата Кузман Јосифовски Питу бр. 15 влез 3 и стопанските и нестопанските објекти во комплексот Скопјанка. (Општина Центар)

• во периодот од 08:30 до 13:00 часот корисниците од улицата Кузман Јосифовски Питу бр. 15 влез 2 и стопанските и нестопанските објекти во комплексот Скопјанка. (Општина Центар)

Коронавирус