среда, 25. ноември 2020. Вести денес: 172
home Скопје

Делови од Карпош, Ѓорче Петров и Кисела Вода утре без струја

Делови од Карпош, Ѓорче Петров и Кисела Вода утре без струја

Од ЕВН Македонија АД известуваат дека на ден 20.10.2020 година ( вторник ) без електрична енергија ќе останат:

• Од 12.30 до 15.00 часот, корисниците од ул.Никола Парапунов згр.бр.3 со дуќани ( опш. Карпош )

• во време од 09.00 до 11.30, корисниците од дел од ул.Македонска преродба, Борис Сарафов, Апостол Петков и Ѓорѓи Казепов ( опш. Ѓорче Петров ),

• од 08.30 до 14.00 часот, корисниците од ул.Ефтим Спространов , Трајко Иванов во 11 ти Октомври ( опш. Кисела Вода )

Коронавирус