четврток, 29. септември 2022. Вести денес: 155
home Скопје

Делови од Ѓорче Петров утре ќе останат без струја

Делови од Ѓорче Петров утре ќе останат без струја

Од „ЕВН Македонија“ АД е добиено известување дека, на ден 24.01.2018 (среда) заради закажани технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија ќе останат дел од корисниците во општина Ѓорче Петров.

Во периодот од 08:30 до 14:30 часот струја нема да имаат корисниците од дел од ул. „Арсениј Јовков“, дел од ул. „Сремски Фронт“, дел од ул. „Ѓорче Петров“ во близина на општинката зграда како и дел од ул. „Мечкин Камен“.

Коронавирус