четврток, 23. март 2023. Вести денес: 145
home Скопје

Делови од Ѓорче Петров и Студеничани утре без струја

Делови од Ѓорче Петров и Студеничани утре без струја

„ЕВН Македонија“ АД известува дека утре заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија ќе останат делови од две скопски општини.

  • во периодот од 09:00 до 15:00 часот кориснициите од улиците 4, 6 и 7 во с. Батинци. (Општина Студеничани)
  • во периодот од 09:00 до 13:00 часот кориснициите од зградите 33 и 35 на ул. Ѓорче Петров, делови од улиците Смољане, Сагудати, Јосиф Ковачев, Штросмајерова, Даутица и зградите со броевите 13, 15, 18, 27 и 40 на ул. Социјалистичка Зора. (Општина Ѓорче Петров)
  • во периодот од 09:00 до 15:00 часот кориснициите од подулица 102 и околните подулици во с. Волково. (Општина Ѓорче Петров)
loading...