четврток, 29. октомври 2020. Вести денес: 110
home Скопје

Делови од Ѓорче Петров и Кисела Вода утре ќе останат без струја

Делови од Ѓорче Петров и Кисела Вода утре ќе останат без струја

Од ЕВН Македонија АД известуваат дека на ден 03.09.2020 година (четврток) без електрична енергија ќе останат:

– во периодот од 09.00 до 12.00 часот, корисницитте од ул. Знеполе. (општина Ѓорче Петров)

– во периодот од 09.00 до 14.30 часот, корисниците од ул.95 во село Волково, корисниците од подулица бр.4 во  Ново Село, како и корисниците лоцирани кај спортската сала и  кај училиштето во  Ново Село. (општина Ѓорче Петров)

– во периодот од 09.00 до 15.00 часот, дел од корисниците од ул. Воин Драшковиќ. (општина Ѓорче Петров), дел од корисниците од ул. Димо Хаџи Димов лоцирани околу агенцијата за обезбедување ОСА, како и корисниците од ул. Димо Хаџи Димов бр.122, 123, 124, 125, 126 и 127. (општина Кисела Вода)

– во периодот од 13.00 до 15.00 часот, дел од корисниците од улиците Беас Куле и Гостиварска. (општина Ѓорче Петров)

Коронавирус