петок, 9. декември 2022. Вести денес: 85
home Скопје

Делови од Ѓорче Петров и Карпош утре ќе останат без струја

Делови од Ѓорче Петров и Карпош утре ќе останат без струја

Од ЕВН Македонија АД добивме известување дека на ден 28.06.2021 година ( понеделник ) без електрична енергија ќе останат:

-Во периодот од 09:00 до 10:30 часот, корисниците лоцирани на улиците: Иван Цанкар, Драгутин Аврамовски-Гуте и ул. Корушка. (општина Карпош);

-Во периодот од 09:00 до 12:00 часот, корисниците на ул. Црногорска од брјот 13 до бројот 21-б. ( општина Ѓорче Петров );

Qatar 2022