четврток, 19. мај 2022. Вести денес: 207
home Скопје

Делови од Гази Баба, Кисела Вода и Карпош утре без струја

Делови од Гази Баба, Кисела Вода и Карпош утре без струја

Од „ЕВН Македонија“ АД е добиено известување дека за ден 06.05.2020 год. (среда) се планирани технички зафати во електро-системот во градот Скопје.

-од 08:00 до 13:30 часот, корисниците од нас. Сингелиќ ул. Алија Авдовиќ, подулиците: 13, 22, 23, 28, 29, 37, 38, 39 и потрошувачите околу џамијата во село Сингелиќ. ( Општина Гази Баба )

-од 08:30 до 12:00 часот, корисниците од улиците: Гогољ и Томе Арсовски. ( Општина Кисела Вода)

-од 08:30 до 14:30 часот, корисниците од улиците: Гари и Пинхини. ( Општина Карпош)

Коронавирус