понеделник, 30. март 2020. Вести денес: 146
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Скопје

Делови од две скопски општини утре ќе останат без струја

Делови од две скопски општини утре ќе останат без струја

Од „ЕВН Македонија“ АД е добиено известување дека заради  технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија утре ќе останат делови од општините Илинден и Сопиште.

Од  08:00 до 12:00 часот, корисниците од  дел од с. Сопиште.  (Oпштина Сопиште)

Од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од  ул. Даме Груев од бр. 2 до бр. 86 во нас. Илинден. (Општина Илинден)

Од 10:00 до 12:00 часот, корисниците од  с. Добри Дол.  (Општина Сопиште)