среда, 22. март 2023. Вести денес: 190
home Скопје

Делови од Чаир, Ѓорче, Центар и Гази Баба денес без струја

Делови од Чаир, Ѓорче, Центар и Гази Баба денес без струја

Од „ЕВН Македонија“ АД, информира дека на ден 09.11.2018 година (петок) без електрична енергија ќе останат следниве места.

– во периодот од 08.30 до 12.00 часот, ул. „Серава“, ул. „Џон Кенеди“, делот кај Т-мобиле. (Општина Чаир);

– во периодот од 09.00 до 15.30 часот, корисниците од дел на улицата „Ѓорче Петров“. (Општина Ѓорче Петров );

– во периодот од 09.30 до 14.00 часот, корисниците од дел на улицата „Борис Сарафов“ спроти поранешна полизиска станица зградите број 2 и 4, дел од ул. „Крсто Раковски“, дел од бул. „Партизански одреди“ делот кон ЈСП-СКОПЈЕ. (Општина Ѓорче Петров);

– во период од 10,00 до 12,00 часот, корисниците од ул. „Сава Ковачевиќ“ во нас. Сиѓелиќ. (Општина Гази Баба);

– во период од 10,30 до 13,00 часот, корисниците од дел на  ул. „Козара“ и ул. „Шарски одред“. (Општина Центар);

loading...