петок, 30. септември 2022. Вести денес: 146
home Скопје

Делови од Центар, Кисела Вода, Гази Баба и Карпош утре без струја

Проверете на кои улици во Скопје утре нема да има струја: 
Делови од Центар, Кисела Вода, Гази Баба и Карпош утре без струја

Од „ЕВН Македонија“ АД е добиено известување дека, на ден 02.02.2018 (петок), заради закажани технички зафати без електрична енергија ќе останат делови од неколку скопски општини.

Проверете на кои улици во Скопје утре нема да има струја:

-во периодот од 11:00 до 16:00 часот корисниците од делови од улиците Славејко Арсов и Христо Чернопеев. (Општина Центар)

-во периодот од 11:00 до 13:00 часот корисниците од дел од ул. Студеничанска. (Општина Кисела Вода)

-во периодот од 08:30 до 12:00 часот корисниците од ул. 1 и околните подулички во с. Трубарево и корисниците покрај железничката пруга во истото село. (Општина Гази Баба)

-во периодот од 10:00 до 13:00 часот корисниците од дел од ул. Миле Поп Јорданов. (Општина Карпош)

Коронавирус