сабота, 27. ноември 2021. Вести денес: 19
home Скопје

Делови од Центар, Карпош, Чаир и Чучер Сандево утре без струја

Делови од Центар, Карпош, Чаир и Чучер Сандево утре без струја

Од „ЕВН Македонија“ АД информираат дека за ден 15.11.2019 год. (петок) се планирани следните технички зафати во електро-системот на Град Скопје и без електрична енергија ќе останат:

-во периодот од 08:30 до 15:00 часот корисниците на дел од ул. Христо Чернопеев, дел од ул.Славејко Арсов(Општина Центар)

-во периодот од 08:05 до 12:00 часот корисниците од ул. Никола Малешевски зграда бр.39 влез 1 и влез 2, ул. Никола Малешевски зграда бр.41 влез 1 и влез 2, дел од Бул.Македонско Косовска Бригада до влез на ГРО Илинден (Општина Чаир)

-во периодот од 09:00 до 14:30 часот корисниците од дел од ул. Бранислав Нушиќ, ул.Шекспирова, дел од ул.Веселин Маслеша . (Општина Карпош)

-во периодот од 08:30 до 13:30 часот корисниците од ул. Орце Николов од бр.60-72. (Општина Центар)

-во периодот од 09:30 до 14:0 часот корисниците од с.Бразда (Општина Чучер Сандево)

Коронавирус