понеделник, 6. декември 2021. Вести денес: 0
home Скопје

Делови од Центар и Гази Баба викендов без струја

Делови од Центар и Гази Баба викендов без струја

„ЕВН Македонија“ АД известува дека заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа,  без електрична енергија викендов ќе останат делови од Општините Центар и Гази Баба. Во понеделник, делови од Карпош ќе бидат без електрична енергија.

01.12.2018 година (сабота)

  • од 08:30 до 14:00 часот корисниците од  ул. Стив Наумов, Тетовска, Јосиф Јосифовски-Свештарот, Славе Ѓорѓиев и дел од бул. Кочо Рацин, поточно објектите на:  Центарот за  социjално и здравствено сигурување, Црвениот Крст и околнината.  (Oпштина Центар )

02.12.2018 година (недела)

  • од 07:50 до 18:20 часот корисниците од дел од бул. Киро Глигоров поточно објектите на:  Бриколаж, Нептун, Бонум, поранешна кланица Годел, Бетон Скрепер,  Поранешен магацин Славија и др.  ( Општина Гази Баба )

03.12.2018 година ( понеделник )

  • од 09:30 до 12:30 часот корисниците од подулица бр. 73 во с. Волково. (Општина Карпош)
  • од 10:00 до 14:00 часот корисниците од бул.  Теодосиј Гологанов бр. 15 и околните објекти. (Општина Карпош)

Коронавирус