четврток, 29. септември 2022. Вести денес: 148
home Скопје

Делови од Центар и Чучер Сандево утре без струја

Делови од Центар и Чучер Сандево утре без струја

Од ЕВН Македонија АД известуваат дека на ден 25.11.2020 година ( среда ) без електрична енергија ќе останат:

– во периодот од 08.30 до 15.00 часот, корисниците од дел на улицата Козара парните броеви: 16, 18, 18а, 20, 22, 22а, и 26, повремени прекини ќе имаат корисниците од ул. Козара со непарни броеви:11, 13, 13а, 5а, 23, 25, 25а, 27, и 27а. ( општина Центар );

– во периодот од 09.00 до 14.00 часот, корисниците од селата: Танушевци Малино и Брест. ( општина Чучер Сандево );

Коронавирус