вторник, 7. февруари 2023. Вести денес: 0
АКТУЕЛНО

Најнов биланс: Во земјотресите во Турција и Сирија загинале повеќе од 3.000 луѓе, најмалку 15.500 повредени

home Скопје

Делови од Центар, Горно Соње и Радишани утре без струја

Делови од Центар, Горно Соње и Радишани утре без струја

Од „ЕВН Македонија“ АД е добиено известување дека за ден 14.08.2020 год. (петок) се планирани технички зафати во електро-системот на Град Скопје и без електрична енергија ќе останат:

• во периодот од 08:30 до 15:00 корисниците од с. Горно Соње, под-улиците од 1 до 15 ќе имаат повремени прекини во напојување. (Општина Сопиште)

• во периодот од 09:00 до 15:00 корисниците од н. „РАДИШАНИ“ на ул. „15“ (Пат за с.Побожје) од куќа број 1 до број 228. (Општина Бутел)

• во периодот од 08:00 до 15:00 корисниците од Дел од улица Питу Гули. (Општина Центар)