понеделник, 27. јануари 2020. Вести денес: 166
home Скопје

Делови од Бутел, Центар, Чаир и Карпош утре ќе останат без струја

Делови од Бутел, Центар, Чаир и Карпош утре ќе останат без струја

Заради  технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, на ден 23.08.2019 година ( петок ),  без електрична енергија ќе останат:

  • од 08:15 до 12:00 часот, корисниците од  дел од ул. Натанаил Кучевишки, дел од ул. Хоши Мин  и ул. Краишка. (Oпштина Бутел)
  • од 08:30 до 12:00 часот, корисниците од СРЦ Кале и околни објекти на ул.Лазар Личеновски. (Општина Центар)
  • од 09:00 до 12:00 часот, корисниците од ул. Мара Междуречка и ул. Иван Манолев.  (Општина Чаир)
  • од 09:00 до 13:00 часот, корисниците од Бул. Партизански Одреди згр. бр. 153. (Општина Карпош)