понеделник, 25. јануари 2021. Вести денес: 0
home Скопје

Делови од Аеродром и Ѓорче Петров утре ќе останат без струја

Делови од Аеродром и Ѓорче Петров утре ќе останат без струја

Од „ЕВН Македонија“ АД е добиено известување, дека на ден 25.03.2019 година (понеделник), се планирани  следните технички зафати во дистрибутивната електро-мрежа во Град Скопје и без електрична енергија ќе останат:

  • во периодот од 09:00 до 14:00 часот корисниците од ул.Алексо Демниевски подулици 1, 3 , 5 и 7. (Општина Ѓ.Петров)
  • во периодот од 08:30 до 11:30 часот корисниците од Бул.Јане Сандански згради бр.19 и 21 (Општина Аеродром)
  • во периодот од 12:00 до 15:00 часот корисниците на дел од Бул.Јане Сандански поточно зградите и локалите со бр.23 и 25 (Општина Аеродром)

 

 

Коронавирус