сабота, 1. април 2023. Вести денес: 56
home Скопје

Делови од Аеродром и Ѓорче Петров утре без струја

Делови од Аеродром и Ѓорче Петров утре без струја

Од ЕВН Македонија АД известуваат дека на ден 01.12.2021 година (среда) поради веке закажани технички зафати без електрична енергија ќе останат:

-во време од 09.00 – 12.00 часот делот спроти паркот во Реонски Центар во Аеродром и тоа ул. 1613 со зградите 22. 24. 26 и 28 (о. Аеродром);
– од 09.00 – 14.00 чсот дел од с. Кучково (о. Ѓорче Петров) и
– во време од 09.45 – 13.30 часот ул. Ѓорче Петров бр. 28 – блок 11/3, 11/4 и 11/5, како и зградата бр. 12 (Старскиот дом) и КАМ Маркет (о. Ѓорче Петров).