четврток, 20. јануари 2022. Вести денес: 0
home Скопје

Делови од Аеродром и Чаир утре без струја

Делови од Аеродром и Чаир утре без струја

Од „ЕВН Македонија“ АД е добиено известување дека за ден 17.07.2018 год. (вторник)  се планирани следните исклучувања во електро-системот:

-во периодот од 11:15 до 14:00 часот корисниците од Бул. Трета Македонска Бригада (делот спроти Раде Кончар), ул. Руди Чајавец, бензиската пумпа на Макпетрол и околните објекти. (Општина Аеродром)

-во периодот од 08:00 до 10:30 часот корисниците од зграда бр. 72 на ул. 7-ма Албанска Бригада. (Општина Чаир)

 

Коронавирус