вторник, 20. април 2021. Вести денес: 0
home Скопје

Делови од Аеродром, Центар, Ѓорче и Карпош утре е можно да останат без струја

Делови од Аеродром, Центар, Ѓорче и Карпош утре е можно да останат без струја

Од „ЕВН Македонија“ известуваат дека на ден 10.12.2018 година (понеделник), се планирани следните технички зафати во дистрибутивната електро-мрежа:

  • во периодот од 08:30 до 12:30 часот корисниците од ул.Илија Димовски Гоче бр.11б, 13 а и б, ул.Кресна (АВРОРА) непарни броеви од 9 а до 19 а. (општина Аеродром)
  • во периодот од 08:30 до 10:00 часот корисниците од ул.Димитар Пандилов, објектите осо број 1-10. (Општина Центар)
  • во периодот од 09:00 до 10:30 часот корисниците од ул.Борис Сарафов раскрсница со ул.Зенполе . (Општина Ѓ.Петров)
  • во периодот од 10:00 до 15:00 часот корисниците на дел од ул.Варшавска, Виенска,Нобелова и Мексичка. (Општина Карпош)

 

Коронавирус