недела, 7. март 2021. Вести денес: 82
home Скопје

Делови од Аеродром, Бутел и Петровец утре без струја

Делови од Аеродром, Бутел и Петровец утре без струја

Од „ЕВН Македонија“ АД е добиено известување дека,  заради  технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, на ден 04.07.2019 година ( четврток ),  без електрична енергија ќе останат:

-од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од ул. Радишанска. (Општина Бутел )

-од 09:00 до 11:00 часот, корисниците од ул. 1, ул. 2 и  ул. 3  во с. Петровец.    (Општина Петровец )

-од 11:30 до 15:00 часот корисниците од с. Средно Коњари. (Општина Петровец )

-од 13:30 до 14:30 часот, корисниците од бул. Асном бр. 110, бр. 112, бр. 114 и бр. 116.  (Општина Аеродром)

Коронавирус